VOORWOORD

Probiotica kennen we vooral uit de voedingsindustrie, waarbij voedingssupplementen zijn verrijkt met ‘goede bacteriën’. Deze stabiliseren de darmflora en bevorderen zo de gezondheid van de mens. Gekende voorbeelden zijn de yoghurtdrankjes Yakult of Actimel. Probiotica wordt nu ook toegepast in een nieuwe generatie reinigingsmiddelen waarbij we schoonmaken met goede bacteriën, wat opvallend veel voordelen biedt.

Vaak worden deze middelen ook ingezet als geurbestrijding. Zowel curatief als preventief want geuren worden vaak veroorzaakt door slechte micro-organismen. De goede bacteriën in het reinigingsmiddel halen de organische voedingsbodem weg, waardoor het risico op geurvorming door slechte micro-organismen sterk afneemt. In praktijk zijn geuren dan minder aanwezig of verdwijnen ze helemaal. In sanitaire ruimtes kan de inzet van de bacteriële reinigingsmiddelen meerdere voordelen opleveren. Naast de geurbestrijding, zorgen de middelen er namelijk ook voor dat voegen en andere moeilijk bereikbare plekken weer schoon worden. 

De bacteriologische middelen bieden ook een grote meerwaarde in druk bezochte sanitaire ruimtes zoals op scholen, stations, vliegvelden, hotels en evenementenhallen. De bacteriën blijven hun werk doen terwijl de schoonmaker al lang naar huis is. Hierdoor behaal je in dezelfde tijd een beter resultaat en financieel gezien levert dat een groot pluspunt op. Met de probiotische middelen hoef je ook minder te schrobben om alles schoon te krijgen.

Onze probio producten zijn niet alleen milieuvriendelijk en veilig, maar zelfs milieu bevorderend. De toegevoegde bacteriën worden namelijk ook gebruikt in waterzuiveringsinstallaties. In het afvalwater hebben de organismen dus ook een toegevoegde waarde.

Zelfs olieverontreiniging, algen, gifstoffen en zware metalen kunnen verwijdert worden uit de bodem en het water. 

This is the power of nature.

ProBiotec® producten kunnen worden gebruikt voor een tal van toepassingen, bijvoorbeeld:

  • Automotive (interieur/exterieur schoonmaken, onderhoud)
  • Huis-tuin-keuken (thuisgebruik, interieur & exterieur)
  • Facilitaire diensten (levering voor professionele (schoonmaak) bedrijven voor verschillende toepassingen)
  • Voedsel (voedingsindustrie, producenten, slagers, vishandelaren, vet overlapt, voorbereiding van verpakte maaltijden)
  • Gezondheid (klinieken, ziekenhuizen, verpleeghuizen, wellness centra, schoonheid centra, overal hygiëne is een topprioriteit)
  • Horeca (hotel, restaurant en catering, bars, restaurants, hotels, residentiële, school en ziekenhuis keukens)
  • Institutioneel (scholen, universiteiten, kantoren, wasserijen, sport centra, luchthavens, gas stations, benzinestations)

Enz

Het ProBiotec® assortiment is 100% natuurlijk, ontworpen voor duurzame schoonmaak en verbeterde hygiëne met geur verwijdering. Kan ook worden toegepast voor de biologische waterzuivering of andere uitdagingen in verontreiniging

ProBiotec® producten kunnen uitsluitend via onze webshop, professioneel of privé worden aangekocht.

Afhankelijk van de situatie, de temperatuur en vochtigheid tot 3 dagen of meer. 
Wanneer het product vaak toegepast wordt, wordt de positieve biofilm sterker, wat de bescherming verhoogt. Ook het reinigen zelf gaat makkelijker.

ProBiotec® producten kunnen opgeslagen worden tot 24 maanden in optimale omstandigheden.
Product beïnvloeders zijn temperatuur, temperatuur schommelingen en direct zonlicht of UV.
Hou uit de buurt van warmtebronnen, op te slaan in droge omstandigheden zonder direct zonlicht
bij 10-15 ° C.

Neen, er is geen direct eliminatie effect op negatieve bacteriën. Schadelijke bacteriën worden voorkomen door hun voedingsbodem samen met de verontreiniging weg te nemen.

Hoge bacteriële bevolking, geen negatieve effecten. Goed naspoelen met water.

We kunnen wereldwijd verzenden. Onze algemene voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing op moment van aankoop, deze vindt u terug op onze website.