Ontdek
Mr. Probi

De automaat voor veilige handreiniging en -ontsmetting

Mr. Probi is de enige automaat die de handen van u en uw gasten volautomatisch reinigt, ontsmet en beschermt met 100% natuurlijke handspray.

Mr Probi desinfectie machine voor handen te ontsmetten

Automatisch schoon & veilig

Icoon 100 procent biologisch

Zodra u uw handen door de ogen of de mond van Mr. Probi steekt, worden ze automatisch besproeid met de juiste hoeveelheid Probiotec® handspray. U hoeft nergens op te drukken en niets aan te raken. Door de handspray goed over uw handen uit te smeren reinigt en ontsmet u uw handen langdurig zonder gebruik van een handdoekje of papier.

Onderhoud Mr. Probi

Mr. Probi vraagt weinig onderhoud of reiniging en is eenvoudig bij te vullen met een 5 liter navulverpakking. De automaat werkt standaard op 230V netstroom, maar is ook optioneel leverbaar met batterijen.

Optioneel

mr probi junior

Mr. Probi werkt uitsluitend met onze Probiotec® COV-X handspray die ook beschermt tegen het Corona-virus Sars-Cov-2. Dit zijn geconcentreerde kant-en-klare biologische handsprays en perfect voor dagelijks gebruik. Probiotec® handsprays drogen snel op en zijn zeer effectief bij het neutraliseren van vuil, geur en ziektekiemen.

De handsprays hydrateren de huid en zijn niet irriterend. Zelfs bij dagelijks gebruik krijgt u dus geen last van droge, kapotte handen. Integendeel, uw handen voelen zacht en aangenaam aan.

Door het gebruik van positieve micro-organismen worden schadelijke bacteriën en virussen geneutraliseerd. Na gebruik blijft er een actieve laag op uw handen achter die langdurige bescherming biedt. 

Er zitten geen chemicaliën of alcohol in Probiotec® handspray, waardoor het voor jong en oud veilig in gebruik is. Wanneer u geen chemische reinigingsmiddelen op uw handen gebruikt blijven de positieve micro-organismen hun werk doen en versterken zij de natuurlijke weerstand op uw huid. Probiotec® handspray is in laboratoria getest volgens EN1500 richtlijnen, dus volledig veilig en vertrouwd. Lees meer over de werking van onze micro-organismen.

probiotec covx handspray 250ml

Koop of
lease Mr. Probi

Wilt u dat Mr. Probi ook u en uw gasten in uw school, kantoor, sportclub of horecagelegenheid beschermt? U kunt Mr. Probi kopen of leasen. Informeer hiervoor bij uw contactpersoon of vraag een offerte aan.

Mr Probi figuur in verschillende uitvoeringen

Maak 'm nog leuker!

personaliseer mr probi

Personalisering met keuze uit verschillende stickers

Wist u al dat de 100% natuurlijke Probiotec® handspray ook leverbaar is in het voordelige persoonlijke beschermingspakket? Deze 3-delige set bestaat uit een pocketformaat handspray, handzeep én spray voor mondkapjes.

probiotec persoonlijke beschermingspakket

Wil je ook Mr. Probi 1 maand gratis? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op

* verplicht veld