KINDEREN BLIJ MET MR. PROBI

De kinderen van basisschool De Rekke in het Belgische Hoevenen zijn erg blij met de komst van Mr. Probi. Doordat zij wel acht keer per dag hun handen wassen zitten zij urenlang met natte mouwen in de klas. Met Mr. Probi is dat verleden tijd.

Mr. Probi is een automaat in verschillende varianten die de handen reinigt, ontsmet én beschermt. Dat doet hij razendsnel en zonder dat je iets hoeft aan te raken. De ingebouwde 5 liter verpakking met COV-X handspray is 100% biologisch en veilig, – dus zonder alcohol of chemicaliën – voelt en ruikt prettig en is snel droog. 

Lees hier het online krantenbericht waarin de kinderen en leerkrachten erg enthousiast zijn over ‘hun’ Mr. Probi.

Mr. Probi in verschillende varianten

De automaat is verkrijgbaar in verschillende varianten. Voor de basisscholen is een speciale versie ontwikkeld, waarbij drie kinderen gelijktijdig hun handen kunnen ontsmetten. De standaard variant is voor één persoon tegelijk bedoeld, en is beschikbaar met openingen op twee hoogtes. Hierdoor kunnen zowel volwassenen, kinderen als rolstoelgebruikers hun handen volautomatisch en veilig ontsmetten.

Wilt u meer informatie over deze automaat die de handen van u en uw gasten volautomatisch reinigt, ontsmet én beschermt met 100% natuurlijke handspray? Lees dan hier verder.

Wilt u meer informatie over deze automaat die de handen van u en uw gasten volautomatisch reinigt, met 100% natuurlijke handspray?

personaliseer mr probi