JOHAN EN TIM LEGGEN UIT

Onszelf en ons huis schoonmaken is belangrijk om vuil en slechte bacteriën te verwijderen. Dit gaat nog steeds ten koste van het milieu. Met de schoonmaakmiddelen van Probiotec® op basis van Probiotica is dat verleden tijd. Onze producten helpen niet alleen met schoonmaken maar helpen het milieu ook een handje.

Innovatieve reinigings
oplossingen

Onze schoonmaakgewoonten veranderen. Agressieve chemicaliën zijn niet langer de beste oplossing om vet, vuil, vlekken en schadelijke bacteriën te bestrijden.

Johan en Tim leggen je in deze video uit over hoe probiotische reinigingsmiddelen kunnen helpen om de natuurlijke hulpbronnen van de planeet te behouden en zo een beter leven op te bouwen voor jezelf en alles wat je lief is.

De kracht van probiotica

Onze op probiotica gebaseerde producten bestaan uit miljoenen goede bacteriën die effectief vuil, vet en geur afbreken. Het resultaat is waanzinnig schoon en vrij van chemicaliën!

100% biologisch

Veel schoonmaakproducten gebruiken giftige chemicaliën om schoon te maken. Dat is niet “schoon” voor ons. Om de chemische belasting in onze huizen te verminderen, hebben we hardwerkende probiotische organismen geïntroduceerd. Deze probiotica is speciaal ontworpen voor biologische reiniging en bescherming voor jou, je familie, je gasten en je huisdieren.

100% ecologisch

Chemische huishoudreinigers zijn niet verplicht om alle ingrediënten te vermelden, maar wij hebben zeker niets te verbergen. Onze op probiotica gebaseerde producten zijn gemaakt van schone, eenvoudige ingrediënten en alleen geparfumeerd met biologische essentiële oliën. Bij ons geen kleurstoffen of nepgeuren!

Herdefinieer schoon

‘Probiotec® begon als een reactie op alle giftige chemicaliën die ik uit mijn leven wilde verwijderen. De reis samen met Tim begon meer dan 5 jaar geleden. Op dat moment zijn we samen gaan zoeken naar een manier om schoon te maken zonder de spullen die onze kinderen kunnen vergiftigen en het milieu kunnen schaden.’ Aldus Johan van Overveld

Coronavirus

Al onze schoonmaakmiddelen beschermen tegen bacteriën en ziektekiemen, en zijn veilig voor mens, dier en milieu. Je krijgt er echter nog een bonus bij! Uit onlangs uitgevoerd laboratoriumonderzoek blijkt de samenstelling van onze handspray en interieurreiniger zelfs sars-cov-2 – de veroorzaker van covid-19 – effectief aan te pakken. hiermee zijn wij de eerste ter wereld met een 100% biologische oplossing die effectief tegen het virus beschermt.