HANDSPRAY EN INTERIEURREINIGER BIJ TOEVAL EFFECTIEF TEGEN COVID-19

Al onze schoonmaakmiddelen beschermen tegen bacteriën en ziektekiemen, en zijn veilig voor mens, dier en milieu. Uit onlangs uitgevoerd laboratoriumonderzoek blijkt de samenstelling van onze handspray en interieurreiniger zelfs SARS-CoV-2 – de veroorzaker van COVID-19 – effectief aan te pakken. Hiermee zijn wij de eerste ter wereld met een 100% biologische oplossing die effectief tegen het virus beschermt.

Nadeel van handen ontsmetten

Wanneer u naar een winkel gaat is het momenteel gebruikelijk – of zelfs verplicht – om uw handen voor binnenkomst te desinfecteren. Nagenoeg alle gebruikte ontsmettingsmiddelen bevatten alcohol of chemische bestanddelen. Deze reinigen en ontsmetten effectief, maar doden zowel de slechte bacteriën en virussen op uw huid als de goede bacteriën. Als u met uw schone handen hierna – in de winkel of ergens anders – iets aanraakt dat besmet is met het SARS-CoV-2-virus, dan zijn uw handen alsnog besmet. En dat is precies wat u probeerde te voorkomen.

Langdurige bescherming met ProBiotec COV-X handspray

Bij gebruik van onze COV-X handspray blijft er een actieve laag op uw handen achter die u langdurig beschermt. De kans dat u besmet wordt via aanraking is hiermee nihil. De speciale mix van natuurlijke micro-organismen in onze handspray reinigt namelijk grondig én beschermt tegen slechte bacteriën en ziektekiemen, maar zoals nu dus in onafhankelijke laboratoria is bewezen, ook tegen het SARS-CoV-2-virus. De overheersende hoeveelheid positieve micro-organismen neemt de voedingsbodem voor slechte bacteriën en ziektekiemen weg, waardoor deze binnen enkele seconden worden vervangen. Bij regelmatig gebruik, en zolang er geen chemische of alcoholhoudende ontsmettingsmiddelen of zeep worden gebruikt, blijven de micro-organismen actief reinigen en beschermen. En dat is uniek!

probiotec covx handspray 250ml

“De positieve micro-organismen reinigen en beschermen tegen slechte bacteriën, ziektekiemen én SARS-CoV-2”

Een schoon en veilig interieur

De mix van micro-organismen in onze COV-X handspray wordt ook gebruikt voor onze COV-X beschermingsspray. Dit betekent dat u deuren, meubels, uw auto en alle andere voorwerpen die aangeraakt worden, ook langdurig kunt beschermen tegen het SARS-CoV-2-virus. Samen met de overige preventiemaatregelen zorgt u zo voor een schone en veilige woon- en werkomgeving en beperkt u de kans dat u besmet wordt nog veel verder. Dat is pas een geruststellend gevoel.

Effect op milieu

Het milieu heeft momenteel flink te lijden onder de chemische en alcoholhoudende ontsmettings- en schoonmaakmiddelen. Na het reinigen met chemische middelen – en dat zijn de meeste – komen de afgespoelde stoffen in het afvalwater terecht. Op de lange termijn heeft dit grote nadelige gevolgen voor het drinkwater en het milieu, wat tests nu helaas al uitwijzen. Uit verschillende landen krijgen wij zelfs al de vraag of wij daar een oplossing voor hebben. En ja, die hebben we. Vergelijkbaar met de werking van waterzuiveringsinstallaties, waarbij micro-organismen het water op een natuurlijke en veilige manier reinigen, leveren de micro-organismen in al onze schoonmaakmiddelen juist een positieve bijdrage aan het oppervlaktewater. En dat is een prettige bijkomstigheid voor de lange termijn.